FORSIDEN

VORES KATTE

KILLINGER

GALLERI

SKOVKATTEN

BURMESEREN

DIVERSE

OM OS

KONTAKT

LINKS

Mit webhotel har givet mulighed for at lave blogs, så forsøgsvis har jeg lavet "sidste nyt" om til en blog.

Klik her for at se den.

6.august 2006

 

Udstillingen i Dragør var varm, men resultatet var godt: Aurora tabte knebent til en flot svensker, men Snefnug rendte med Ex1 og BIV.

20. juni 2006

 

Så er der startet på siden med Tips & ideer (se under Diverse).

Udstilling: Efter lang tids pause har jeg nu tilmeldt til både Dragør i august, Næstved i oktober, samt min første sveriges-udstilling i Höör til september. Dragør bliver Snefnugs allerførste udstilling.

Jeg får jævnligt breve fra Rimfrost og Kyndelmisse (nu Øystein og Leopold) i deres nye hjem. De har det begge rigtig godt.

 

25. maj 2006

 

På tide at opdatere: Rimfrost (nu Øystein) og Kyndelmisse er for længst flyttet hjemmefra til nye, gode hjem. Skønne Snefnug skal blive boende, selv om hendes mor ikke synes det er nogen særlig god ide, men det er heldigvis ikke hende, der bestemmer det.

12. april 2006

 

Tegneseriekuldet bliver 1 år - tillykke! Jeg var så heldig at få tilsendt nye billeder af både Skipper, Lucky og Betty. De er blevet nogle flotte, store katte :-)

20. marts 2006

 

 

5. marts 2006

 

15. februar 2006

 

Killingerne vokser og trives godt. De råder nu over halvdelen af vores store stue, og krudtuglerne nyder det rigtig.

Hjemmeside: Der er nu ved at være billeder i alle gallerier.

 

Så lykkedes det endelig at få lidt nye billeder på killingesiden. Vinterbørnene er nu 4 uger gamle og umådeligt søde og livlige. De er flyttet i kravlegård i stuen, og har travlt med at tage det nye hjem i besiddelse. De er også godt i gang med at lære at spise andet end modermælk.

 

Så kører hjemmesiden på det nye domæne.

12. februar 2006

Udstilling i Haslev. Keanu blev præmieret for to toplisteplaceringer: Kastrat nr. 5 og korthår nr. 2. Desuden fik han sit sidste danske CAGPIB og mangler nu kun et udlands-, mens Aurora fik sit sidste CAP og dermed er blevet premier.

 

SIDSTE NYT

Tidligere kuld