FORSIDEN

KILLINGER

GALLERI

SKOVKATTEN

BURMESEREN

DIVERSE

OM OS

LINKS

SIDSTE NYT

 

Gyldenkærnes Snefnug

NFO ns 02                  Født 1/2 2006

Snefnug (Sniffer, Fnuggi, Tøsen - kært barn har mange navne) var vi nødt til at beholde. Hun har det mest fantastiske temperament: Nysgerrig, sjov og superkælen, elsker at ligge på skødet og at sove hos os i sengen. Vi har aldrig haft en skovkat som hende. Af udseende er hun meget feminin, lang i kroppen, med fin trekant og skønne tufser på ørerne, og en lækker krave. Hun er datter af Xantippe.

Fik sit første kuld i januar 2008.

Gyldenkærnes Xantippe

NFO f 09 22                  Født 2/12 2003

Xantippe, også kaldet Tippe, er datter af Aurora og fra vores allerførste kuld. Hun er en meget smuk kat, med et flot mønster og et dramatisk udtryk pga. de røde kinder. Blandt hendes fortrin er en rigtig god pelskvalitet, en fin trekant og profil og en udmærket størrelse. Ørerne er dog ikke så store som dommerne foretrækker det for tiden.

Tippe er foreløbig blevet mor til et kuld.

IP Aurora von Friberg

NFO d 09 22                 Født 9/3 2002

Aurora var sammen med sin søster Emily vores første skovkat. Hun har fået 2 kuld og er nu en glad og smuk kastrat. Hun er en blid og godmodig dame. Efter hun blev kastreret, og efter Emilys død, er hun blevet en snakkesalig mis, der gerne beder om at blive nusset på maven. Hendes røde pels er dyb og varm i farven. Typisk for en skovkat var hun lang tid om at vokse færdig, men fra 4-5 års alderen er hun blevet rigtig flot, og jeg glæder mig til at udstille hende som veteran.

EP Camischas Keanu Riv

BUR d                          Født 28/4 2003

Keanu er vores "etniske" indslag i flokken. Han er burmeser og er udelukkende til kæl og udstilling, men det er han også rigtig god til. Han sover meget gerne i ske, og helst helt nede under dynen. Er nysgerrig, nævenyttig og fuld af ballade, præcis som burmesere plejer at være.  Han er stor af sin race at være, og meget muskuløs, og det er måske grunden til at han har klaret sig fint på udstillinger.  Han er nu Europa premier, med 3 x Best In Show i bagagen.

 

VORES KATTE